td_naslovna.jpg
Začetek O društvu Aktivnosti POT SLAKOVE IN PAVČKOVE MLADOSTI prejela priznanje za Najpot 2015 na regijskem tekmovanju TZS za območje Novega mesta
Opozorilo
  • Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Ta spletna stran uporablja piškotke za avtorizacijo, navigacijo in ostale funkcije. To nam omogoča boljšo uporabniško izkušnjo pri uporabi naše spletne strani. Ali se strinjate, da se piškotki namestijo na vašo napravo.

    Oglejte si direktivo o zasebnosti dokumentov

POT SLAKOVE IN PAVČKOVE MLADOSTI prejela priznanje za Najpot 2015 na regijskem tekmovanju TZS za območje Novega mesta PDF Natisni E-pošta
O društvu - Aktivnosti
Prispeval Mira B.   
Četrtek, 10 Marec 2016 00:00

Turistična zveza Slovenije je v sodelovanju z Zavodom za gozdove Slovenije in GIZ za pohodništvo in kolesarjenje,  že četrto leto organizirala izbor Naj poti. Izbor poti je potekal v okviru projekta Moja dežela - lepa in gostoljubna. Priznanja najboljšim tematskim potem v Sloveniji za leto 2015 so bila podeljena na sejmu Natour Alpe-Adria 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Kulturno tematska pohodna pot POT SLAKOVE IN PAVČKOVE MLADOSTI, ki je posvečena našima velikanoma, je prejela priznanje za prvo mesto na regijskem tekmovanju na območju Novega mesta.

Priznanje nam, gotovo pa tudi vsem soustvarjalcem kulturnega dogajanja ob poti, pomeni vzpodbudo za nadaljnje delo in je pomembno tudi za razvoj lokalnih ponudnikov ob poti, ki se lahko predstavijo s svojo ponudbo, storitvami, kulinariko ali svoje dejavnostjo. Promocija poti pa je tudi promocija kraja in število obiskovalcev poti, ki se vsako leto povečuje, to potrjuje.

Vsem, ki nas podpirate in na kakršenkoli način pomagate promovirati ali oblikovati ponudbo ob poti se iskreno zahvaljujemo in vas vabimo k ustvarjanju novih idej.

Vabljeni na letošnji 4. pohod po Poti Slakove in Pavčkove mladosti, ki bo v soboto, 18. Junija 2016.

Mira Barbo, TD Mirna Peč.


 

| Foto album |
Zadnjič posodobil Četrtek, 10 Marec 2016 09:44